Norlandia Hotel Group drifter hotellet

Norlandia Hotel Group har signert en leieavtale om drift av det nye hotellet til Oslo Pensjonsforsikring (OPF) i Økern Portal.

Oslos mest fremtidsrettede bygg vil stå klart i 2021/2022. Hotelldelen med sine ca. 12 500 kvadratmeter ferdigstilles i første kvartal 2022, og vil inneholde 224 rom, store konferansefasiliteter, restaurant og skybar med spektakulær utsikt. Hotellet vil bli brandet til Radisson RED.

Hotellbygget får et internasjonalt uttrykk med god høyde på etasjene. Sammen med gode lysforhold skaper dette en luftig og romslig følelse. Hotellrommene og de store konferansefasilitetene får spennende løsninger og særpreg. Norlandia Hotel Group vil være deltagende med sine erfaringer for optimale løsninger for både gjester og medarbeidere på hotellet.

Hotellet vil ligge sentralt på Økern nær T-bane, flybuss og Ring 3. Dette gjør hotellet og området til et lett tilgjengelig og naturlig knutepunkt.

Toppetasjen vil være selve kronen på bygget med Oslo østs fineste 360 graders utsikt.

 

For spørsmål om det nye hotellet, kontakt;
Morten A. Kahrs og Gisle Øygard

Økern Portal

Tanken bak Økern Portal er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området. Økern Portal har i tillegg til hotell- og kontordelen av bygget, en stor markedsgate på flere tusen kvadratmeter.

Alle valgene i byggeprosessen skal være bærekraftige. Det sikrer lavest mulig negativ miljøpåvirkning for både byggeier og leietaker. Økern Portal bygges for sertifisering i BREEAM-NOR, kategori Excellent. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon utviklet av Norwegian Green Building Council (NGBC).

«Oslo Pensjonsforsikring er svært fornøyd med å få inn Norlandia som leietaker på Økern Portal. De har lang erfaring med utvikling og drift av hotell og vi føler oss trygge på at vi sammen skal utvikle et spennende hotell som vil bli lagt merke til i markedet», sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring.

Hotellet vil være en integrert del av signalbygget Økern Portal der blant andre Telia Norge vil flytte inn sine medarbeidere i årsskiftet 20/21.

Om Oslo Pensjonsforsikring AS
Oslo Pensjonsforsikring er eid av Oslo kommune. Vi skal redusere kundenes pensjonskostnader gjennom høy avkastning, uten å risikere selskapets egenkapital. Vi investerer derfor med tanke på langsiktig, solid avkastning og har en betydelig eksponering mot eiendom. Konsernets forvaltningskapital var 99 milliarder kroner ved tredje kvartal 2018. Av dette er 17 milliarder investert i eiendom. www.opf.no

For mer informasjon om Økern Portal