Vi har utvidet vår portefølje med et 111-roms hotell i Jönköping. Dette er også vårt første hotell med brandet Firts Hotels. First Hotel Jönköping ligger nærme sentrum, acheter du cialis en ligne langs E4. Området rundt er i utvikling og arbeidet med å lage nærmere 40 000 kvadratmeters kjøpesenter er godt i gang.

Jönköping er Midt-Sveriges ubestridte handelssentrum og en av landets viktigste hotellbyer. Beliggenheten til First Hotel Jönköping  er spennende,  og det er et stort ubrukt markedspotensiale å hente. Vi har også store utviklingsplaner for hotellet. Deler av hotellet har blitt renovert de siste årene, men to etasjer gjenstår, samt en oppgradering av alle fellesarealer og konferanseavdeling. Vi er allerede godt i gang med dette arbeidet og gleder oss til å ta i mot de første gjestene med nytt brand.

Fakta om First Hotel Jönköping

Antall rom: 111

Antall Konferansegjester: 400

Fasiliteter: Treningsrom, boblebad, badstue, restaurant og bar. Gode shoppingmuligheter i kjøpesenteret M2 som er tilknyttet hotellet.

Fakta om First Hotels
First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 63 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 32 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.