BEST WESTERN Oslo Airport Hotell på Gardermoen har de siste årene hatt en svært positiv utvikling med økt omsetning og gode resultater. Med dette som bakgrunn, samt den fremtidige utvidelsen av Oslo Lufthavn Gardermoen, ser vi muligheten til å blant annet utvide hotellets kapasitet med 60 rom.

«Vi har tro på vekst i gjestemarkedet på Oslo Lufthavn Gardermoen, og føler oss trygge på at vi fortsatt vil øke vår markedsandel med vårt BEST WESTERN Oslo Airport Hotell. Vi ønsker å være tidlig ute for å imøtekomme behovet og sikre oss https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-pas-cher/ markedsposisjonen innenfor alle segmenter» sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

Hotellet ble bygget i 1998 som et rom/ frokost hotell og ble utvidet i 2007 med nye konferanselokaler, resepsjon og restaurant . Hotellet har i dag 153 rom, flere moderne konferanselokaler, samt lyse og hyggelige fellesarealer. Vi totalrenovert 100 rom i sommer, og planlegger oppstart  for de nye 60 rommene i 2016/2017. Totalt vil vi da kunne tilby over 213 moderne rom.